Oostenrijk staat vooral bekend als vakantieland voor tijdens de wintersport. Maar wist je dat je er ook in de zomer heel goed op vakantie kunt gaan? Je kunt echt genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft vanaf een camping Oostenrijk. Je kunt hier fijne wandelingen maken, maar ook gaan klimmen of hiken in de bergen, je kunt, zoals in The Sound of Music, rondwandelen in Salzburg of bergweides bezoeken. Oostenrijk is een fijn land waar écht heel wat te beleven is. Ook op camping Oostenrijk zelf is heel veel te doen. Je kunt hier, om te beginnen, vast nog lekkerder slapen dan thuis. Dat komt, natuurlijk, vooral door de heerlijke berglucht. Ook kun je er zwemmen in schitterende zwembaden of in meertjes of zelfs de Donau. Zo'n vakantie heb je nog niet eerder beleefd!

Op een camping Oostenrijk kom je pas echt tot rust

Je kunt op camping Oostenrijk net zo actief zijn als je zelf wilt. Je kunt er languit relaxen, maar je kunt er ook veel activiteiten ondernemen. Kies je voor een verblijf op camping Oostenrijk eind juni/begin juli? Dan kun je het zomaar treffen dat je ook direct het Formule 1 spektakel kunt meemaken. Dat vindt plaats in Spielberg en is écht iets dat je, als je Formule-1-fan bent, één keer in je leven zou mee moeten maken. Vanaf camping Oostenrijk kun je deze dagen gemakkelijk een uitstapje maken naar het circuit.

A trip down memory lane?

Ging jij vroeger altijd met je ouders op vakantie naar Frankrijk en wil je dat gevoel nog eens beleven? Dan zit er niets anders op. Je zult een verblijf op een camping Frankrijk moeten boeken. Maar vergis je niet: de campings van toen zijn haast niet meer terug te vinden. De kwaliteit van de campings in Frankrijk is door de jaren heen flink verbeterd. En dat maakt kamperen in Frankrijk een heel andere ervaring dan het vroeger was.

Wil je zelf je tent opzetten of liever niet?

Op de meeste campings is het tegenwoordig niet meer nodig om je eigen tent mee te nemen. Natuurlijk kun je dat nog steeds doen, maar het is niet meer per se nodig. En dat scheelt veel gedoe met inpakken en natuurlijk het gedoe met het opzetten van de tent. Je kunt gewoon een stacaracan huren of een luxe tent en dan alleen de kleding meenemen die je nodig hebt. Dat is wel zo gemakkelijk en je ervaart een stuk minder stress!